Yearn.finance (YFI) leder kryptomarknadsvinster, detta säger analytiker när Bitcoin Bulls återvänder

Yearn.finance (YFI) har utvecklats till en dominerande aktör på DeFi-marknaden på mindre än tre månader. Detta ses som priset på YFI höjdes med 1 200% för att nå heltidshöjder på $ 44 000 ‚vändande‘ Bitcoin-pris. YFI-explosiv tillväxt har hänvisat till DeFi-faktorn.

YFI har sedan dess varit i rampljuset efter sin meteoriska uppgång. Den senaste lanseringen av yVaults ökade till och med sin popularitet bland ETH-valar. yVaults är i grunden en uppsättning automatiserade åtgärder som gör det möjligt för användare att sätta in pengar. yVaults har noterats för att generera otroligt hög APY för användare, med några upp till fyra siffror.

Yearn.finance (YFI) leder kryptomarknadsvinster
Några dagar sedan, när kryptomarknaden såg en bred basförsäljning, medgav YFI också en baisseartad åtgärd som i stor utsträckning påverkades av ETH-korrigering, vinsthämtning från BTCs tidigare rally och en stark försäljning bland DeFi-tokens.

En kortvarig omvänd korrelation har noterats mellan BTC och Altcoins när Bitcoin är intervallbundet, Altcoins rally, och när Bitcoin rallies måttligt Altcoins kan släpa men tenderar fortfarande att följa BTC: s hausse prisåtgärd. Denna korrelation verkar antyda att investerare cyklade vinster från DeFi-tokens till BTC när det går igenom.

YFI / USD dagligt diagram
Bitcoins pris har stagnerat för sent när björnar och tjurar trasslade efter en bred basförsäljning. Följaktligen såg YFI tre raka dagar av hausseartade åtgärder som vann mer än 45% i processen då priset pressades från lägsta $ 20 224 till det senaste priset på $ 30 000 för att rankas bland de bästa vinnarna.

DeFi token Synthetix (SNX), NEM (XEM) är också bland de bästa dagens vinnare. YFI handlas för närvarande med 30 237 dollar upp med 13% på dagen, Bitcoin fick knappt 1% ​​på dagen.

Detta säger analytiker när Bitcoin Bulls återvänder

Analytiker på Whalemap uppgav att BTC kan hålla sig i en hausseartad trend så länge den försvarar $ 10 407 medan de noterar BTC-valskluster på denna nivå. Analytikerna betonade att detta kan indikera att „tjurar har vunnit“, eftersom marknadens sentiment återhämtar sig gradvis.

Timkartan över Bitcoin-valskluster. Artighet: Whalemap
Willy Woo, en kedjeanalytiker noterade att Bitcoin visar frikoppling från traditionella marknader, vilket tyder på en starkare fart för BTC.

En analytiker ser att BTC: s uppåtgående trend inte bara stöds av tekniska faktorer, utan de nuvarande grundläggande förutsättningarna ger också en positiv utsikter på kort sikt.

Analytiker på Glassnode noterade att de senaste uppgifterna som indikerade en minskning av adresserna för 1BTC-innehavare inte berör och inte påverkar nätverksfundamenten.

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.