Bitcoinin lyhytaikainen hinta-analyysi: 19. heinäkuuta

Bitcoinin lyhytaikainen hinta-analyysi: 19. heinäkuutaLähde: Unsplash

Bitcoin saattaa olla trendissä Twitterissä, mutta sen listalla se on enemmän sama. Bitcoin Evolution käy kauppaa edelleen samalla alueella, vaikka se oli osunut 9000 dollarin markkaan yli kaksi kuukautta sitten ja huolimatta lukuisista seismisistä tapahtumista, mukaan lukien puolittaminen, massiivisten johdannaisten voimassaolon päättyminen ja Twitter-hakkerointi.

Kun tarkastellaan kuninkaallisen kolikon lyhytaikaista kuvaajaa, on syytä huoleen, mutta ei enempää kuin mitä on jo tapahtunut tällä sivutoiminnan ajanjaksolla

Bitcoin on heinäkuun toisen viikon alusta lähtien ollut trendissä laskussa, muodostaen yhdenmukaiset alamäet. Sen matka voidaan laittaa yhdeksi suureksi putoamaan kiilaan tai päinvastoin laskevaan kolmioon, jota seuraa nouseva kolmio.

Ensimmäinen kolmio pysyi 10.-16. Heinäkuuta, kun hinta laski 9 400 dollarista 9 150 dollariin, ylittäen vastuskynnytetyn tuen 9 920 dollariin. Ensimmäisen ja kolmion välinen raja on pudotus 9 200 dollarista 9 020 dollariin, joka tapahtui viiden tunnin sisällä 17. heinäkuuta aattona. Nousevassa kolmiossa oli korkeampia alamäkiä verrattuna edelliseen kolmioon, ja se on edelleen murtuman partaalla.

Lähde: BTCUSD kaupanäkymän kautta

Huolimatta nousevan kolmion tasaisesta kasvusta, hinta ei ole siirtynyt sen jälkeen, kun se on ollut alempi. Kuten kaaviossa esitetyt ellipsit näkevät, alemmat huiput ovat 9 320 dollaria, 9 270 dollaria, 9 200 dollaria ja 9 170 dollaria. Bitcoin rikkoi viimeisen 24 tunnin aikana 9 170 dollarin vastustustasoa, mutta laski pian sen jälkeen, kun sillä ei ollut tarpeeksi volyymiä purkautumisen mahdollistamiseksi.

Chaikin Money Flow -indikaattori on tällä hetkellä 0,11, mutta nousee tasaisesti. Tämä on positiivinen merkki kolikon hinnasta, koska yhä useammat sijoittajat lisäävät rahaa kolikkoon, mutta määrä on silti alhaalla. Coinmarketcap arvioi Bitcoinin 24 tunnin kokonaiskaupan olevan 12,3 miljardia dollaria, kun taas 15. heinäkuuta se oli 17,5 miljardia dollaria.

Kaaviomallien ja kolmion läpi mennessä, vastapäätä laskevan kolmion alaspäin suuntautuvaa katkaisua, nousevan kolmion jatkotoimenpide on murto ylöspäin. Vaikka hinta hajoaa ylöspäin rahan virtauksen ja määrän tukemana, sen pitäisi käydä kauppaa vyöhykkeellä 9 160–9 300 dollaria ja purkautua yli saman epätodennäköisen.